Kanon dag :)

Idag var jag och hämtade Edit från far sin. Vi skulle nämligen på kalas. Fira Jannikas dotter Moa som fyllde 13 år. Gott fika och trevligt sällskap. Nu fick ju dessutom jag och Edit en solo mys kväll på tu man hand :)
Då blev det subway och glassbåt. Mums!
Viggo ville vara kvar hos pappa och Lily är hos pappa Bobban. Ringde idag och pratade lite snabbt.. Mammas lilla Piggelin! Gud vad jag saknar henne fast hon bara åkte igår. Det blir ju så tyst och tomt då jag har Lily på heltid och det vanligtvis är fullt ös.
Gick igenom bloggen härom dagen och funderade på om jag skulle ta bort bilder och inlägg från förr.. Men bestämde mig för att behålla allt. Det som var det var och det var rart att läsa igenom det och faktiskt känna att det finns så mycket bra att minnas trots att livet ser väldigt annorlunda ut idag. Jag trivs iallafall oerhört mycket med mitt liv med mina underbara barn <3
Lily har nu börjat på dagis också och hon trivs oerhört bra där och det är nära hem. Hon är lycklig att gå dit och lycklig när man kommer för att hämta hem henne :)
Flytt blir det snart också.. Till min efterlängtade 4:a och Gud vad jag längtar..
Mycket bra har hänt och kommer hända.. Och för att inte tala om att våren är här. Vilken lycka!
Ska försöka blogga mer nu.. Jag har saknat det..Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

La Familia

RSS 2.0