Herregud Maria!

Det var verkligen en evighet sen jag bloggade. Inte okej! Jag har haft fullt upp minst sagt med både det ena och det andra. Livet flyter på iallafall och jag är så tacksam för min lilla familj, stora familj och mina vänner.
Mamma har varit ett toppen stöd och jag är henne evigt tacksam. Apropå mamma så blir det Dalarna i sommar med hela familjen. Det kommer bli en toppen sommar :) Sola ska jag passa på att göra massor...och barnen bada ..

Viggo och Edit är nu hos pappa men kommer hem på Torsdag. Längtar! De har blivit så stora...ofattbart. Ska bli bättre på att blogga och lägga upp bilder med.

Lily.....Lilla Lily är inte så liten längre haha. Hon är en stor tjej nu som pratar, äter själv, klättrar upp överallt, springer och är verkligen våran solstråle då hon nästan jämt är glad. Hon har ett hett temperament som hon antagligen fått från mig. Blir jätte sur när hon inte får som hon vill...för hennes vilja ska vara lag här hemma enligt henne. Lång har hon blivit med...så självklart når hon precis allt nu.
Jag älskar att se henne med Viggo och Edit...helt otroligt vad de alla 3 lyser upp. Syskon är verkligen bäst!

Nåntin annat som gjort att jag delvis inte bloggat på ett tag är att jag gått på utredning för adhd. Visste nog alla i min omgivning om att jag hade men nu är det gjort och diagnosen är Add. Skönt att fått det utrett. Det har varit tungt men har också varit väldigt givande. Jag ser det faktiskt inte som ett funktionshinder utan snarare....som en tillgång :)

Björklinge hoppas jag att det blir snart med :) Längtar jättemycket efter Maggan och Kjell.

Robert har blivit farbror! Jätteskoj! Roberts bror med sambo fick en liten tös nu i början på året.

Trots upp och ner så älskar jag mitt liv med alla underbara runt om mig :)

Ps...lägger upp en nytagen bild på mig idag men imorsgon ska jag bombadera bloggen med bilder på Lily :)


La Familia

RSS 2.0