Ungarna!

Imorgon kväll kommer de hem. Jag anade att de nog skulle det då Mikel ska resa till Japan.
Jag är ialllafall överlycklig att få hem de 1 dag tidigare än planerat :)
Har pratat med de ganska många gånger under dessa 3 veckor de varit hos sin pappa. Under varje samtal säger Edit "mamma....jag saknar dig. När kommer jag hem till dig?", säkert en 6 gånger. Min stora tjej vad mamma längtar efter er!!
Jag har köpt ett par nya skor  till Edit som hon nog kommer gilla. Jag har nämligen likadana fast i svart och Edits är rosa. Hon älskar att ha liknande som mig så hittar jag det så köper jag det.

Lily håller fortfarande på och kämpar med krypningen och det går framåt må jag säga :) Hon har dessutom blivit jätteduktig på att äta fast nu. Skönt! Ett tag verkade det som om hon inte gillade det. Puh!

Vi har iallafall planerat mycket vi ska hitta på när ungarna kommit...Vi kommer nog att vara här ute i Björklinge en heldel. Vi ska bada, grilla, ha picknick, ut och vandra i skogen och massa annat.

En trist sak har hänt...Edit har fått Bältros. Typiskt! Jag ringde 1177 och pratade med en sköterska som sa att det beror på vattkopp viruset. Att det kan bryta ut om man haft vattkoppor och om immunförsvaret försvagas. Vattkopp viruset ligger kvar i hennes kropp. Edit äter inte bra alla gånger men det kämpar vi med när de är hemma. Vet att de äter sämre när de inte är hos mig tyvärr.  Vi får göra de bästa av det och vara försiktiga så inte någon annan får det av henne. Lily kan inte få bältros då hon aldrig haft vattkoppor men hon kan få just det...vattkoppor.

Nu kommer snart de andra hem..jag funderar på om jag ska laga pastasallad ikväll..Mumma ju!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

La Familia

RSS 2.0