Grattis Viggo!!

Idag blir min älskade son 9 år! Helt otroligt vad tiden har gått fort. Tänk att han har varit lika liten som Lily. Det känns rätt omöjligt :)
Viggo är en helt otrolig "liten" kille. Han är en jättebra vän, omtänksam, kärleksfull ,rättvis och så väldigt klok. Han månar alltid om alla andra vilket inte är så jätte vanligt. Har han godis så bjuder han alla tex. Är någon ledsen så rusar han alltid dit för att trösta. Jag är SÅ mallig att han är min son! Han är så älskad utav många. Från föräldrar till skolfröknar, syskon till skolkamrater.

Idag blev han väckt  med frukost på sängen. 2 rostade smörgåsar med skinka och ett glas kall mjölk. Hans favorit! Självklart fanns det en liten bukett med blommor på brickan med. Robbans syster var ju här igår med sina barn och de ville stanna kvar så nu har vi 4 stora kids här och lilla Lily. Väldig fart är det och roligt. Robbans syster med gubbe åkte hem igår. Skönt att de fick vara lite barnlediga ;) Detta betyder ju att vi vaar många som sjöng för Viggo imorse.

Han fick 2 stora lego byggen, nya skor, fotbolls handskar och en bok som han suktat efter länge.
Idag ska det bakas en tårta och Viggo får även bestämma middag. Han vill ha mammas hemmalagade lasagne :)

Jag älskar dig så ofantligt mycket Viggo att mitt hjärta nästan går itu!!
Jätte Grattis på din stora dag min stora kille!!
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

La Familia

RSS 2.0