Sjuka barn

Har jag dessvärre..de hade varit hemma nästan hela Mikels  vecka vad jag förstått. Haft hög feber och nu hostas det nå fruktansvärt.
När jag var in till Edit inatt så hade hon kräkts i sömnen. Så det vara bara att ta upp henne och in med täcket i maskinen. Jag är så tacksam att jag har tvättmaskin och torktumlare i lägenheten :)

Igår fick jag nog och bestämde mig för att barnen ska få ett varsitt rum så det fick de..var vaken till kl 4 inatt. Då först var vi klara med möblering och städning.
Nu idag fick jag hjälp av pappa och Jane att åka och köpa och hämta madrasser, bäddmadrass, ben så jag kan sova ordentligt om nätterna. Gud vad jag längtar :)

Lillan har varit jättetrasslig inatt...hon är så snäll och mysig på dagarna men på nätterna vänder det så jag ska sluta med mjölk nu (alltså jag själv ska sluta med mjölk produkter) då det kan påverka hennes mage. Väldigt frustrerande iallafall...det som hon gillar nu är att somna i vagnen så det blir att ta sig ut med vagnen mitt i natten då :(

Känns iallafall himla bra  att ungarna fått egna rum nu och Edit kunde faktiskt somna själv utan problem :)

Och tänkte på en sak...när jag tittar på bilder på Lillan...hon är så stor nu...vilket hull hon börjar få :) Härligt!


Underbara ungar!!! <3


Kommentarer
Anonym

Va kul för dom att få egna rum, kommer ihåg när man blev så "stor"=)Har ni prova magdroppar till lillbruttan, de hjälpte på Wille=)Ha de så bra i helgen och ta hand om er! Kram

2010-02-13 @ 19:16:26
URL: http://crazymam.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

La Familia

RSS 2.0