Klappat och klart!

Inför vår lilla jul med barnen. Jag ska laga god mat och självklart kommer det mer familjemedlemmar. Så mycket mat igen blir det. Var iväg med mamma och bror idag och handlade och jag kan ju säga såhär....barnen kommer att tjuta av lycka! Jag lyckades verkligen köpa precis det de ville ha. Viggo ska få xbox360, en stor kartong med Star Wars lego bla och Edit fick Pet Shop hus och sen prylar till mm. Ska bli så roligt att se deras ansikten. Tror faktiskt att Viggo kommer fälla en tår....han har längtat ihjäl sig efter det nya xbox.Dessutom var det svart vilket han också sagt att han ville att det skulle vara. Gubben min! Han önskar sig inte så mycket så det är ganska enkelt...dock lite dyrare saker. Edit vill ha allt i leksaks katalogen. Lily ska ju också få en till sak...lite svår att förklara så tar en bild på den sen.

Pappa och Jane kommer på Torsdag med så då blir det ännu mer klappar under granen..Visst visst klappar är inte allt men för barn i denna ålder är det nog det *skratt*

Frågan är ju nu vad för god mat jag ska laga på Tordag...Tips?

Apropå mat så har vi planerat riktigt smarrig mat på nyår. Då blir det oxfile med klyftpotatis och beasås. Ska försöka klura ut en god efterätt. Tänkte dessutom faktiskt göra egen beasås....från scratch menar jag. Hurtigt värre!

Lily har idag tagit 4 steg själv. Snart springer hon ju!

Nu blir det till att kolla klart på den nya kriminal serien på 5:an och sen blir det Babys och mitt favorit program..Criminal minds. Yey!!

Lilys Gåvagn: Den är populär den..Kommentarer
Anonym

Vad kul att ungarna kommer hem:)mys mys!!!!Hoppas ni får det riktigt kul:)kram

2010-12-29 @ 20:01:01
URL: http://jannica7blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

La Familia

RSS 2.0