Klappat och klart!

Inför vår lilla jul med barnen. Jag ska laga god mat och självklart kommer det mer familjemedlemmar. Så mycket mat igen blir det. Var iväg med mamma och bror idag och handlade och jag kan ju säga såhär....barnen kommer att tjuta av lycka! Jag lyckades verkligen köpa precis det de ville ha. Viggo ska få xbox360, en stor kartong med Star Wars lego bla och Edit fick Pet Shop hus och sen prylar till mm. Ska bli så roligt att se deras ansikten. Tror faktiskt att Viggo kommer fälla en tår....han har längtat ihjäl sig efter det nya xbox.Dessutom var det svart vilket han också sagt att han ville att det skulle vara. Gubben min! Han önskar sig inte så mycket så det är ganska enkelt...dock lite dyrare saker. Edit vill ha allt i leksaks katalogen. Lily ska ju också få en till sak...lite svår att förklara så tar en bild på den sen.

Pappa och Jane kommer på Torsdag med så då blir det ännu mer klappar under granen..Visst visst klappar är inte allt men för barn i denna ålder är det nog det *skratt*

Frågan är ju nu vad för god mat jag ska laga på Tordag...Tips?

Apropå mat så har vi planerat riktigt smarrig mat på nyår. Då blir det oxfile med klyftpotatis och beasås. Ska försöka klura ut en god efterätt. Tänkte dessutom faktiskt göra egen beasås....från scratch menar jag. Hurtigt värre!

Lily har idag tagit 4 steg själv. Snart springer hon ju!

Nu blir det till att kolla klart på den nya kriminal serien på 5:an och sen blir det Babys och mitt favorit program..Criminal minds. Yey!!

Lilys Gåvagn: Den är populär den..

P.S

Har bestämt mig för att ha lösen på min blogg pga bilderna och så.
Maila mig på mariaengstrom@hotmail.se om du vill ha lösen....

Happy!

Idag skulle jag på stan med Tessan och då ringde mamma och ville med hon också. Så vi for alla 3 ner på stan.
Gick runt i en massa affärer och tittade. Mycket rea var det. Roligt att gå på stan...det var längesen.
Gick sen till O Conners där vi åt otrolig mat. Jag och Tessan tog Club Sandwich med coleslaw och strips. Var dock så mycket mat att vi inte orkade äta upp. Mamma tog Spjäll och jag smakade. Så jäkla gott! En varsinn öl slank ner också. Härligt att bara vara vi tjejer! Efter det fortsatte vi en runda till på stan. Av mamma fick jag en väska och 2 jättefina klänningar. Tack mamma!

Hunnit klippt Lillebror också och han blev jättefin men vill inte ställa upp på bild utan luva....nåja.

Imorgon bär det av igen...ska kika på klappar till ungarna och ha ytterligare en toppendag med Tessan och mamma. Längtar! Får se om det blir solning med. Hoppas!

Lily växer på hon och kom hem från farmor och farfar med en gåvagn (tar kort på den imorgon)
Så nu går hon runt med den och bara älskar det. Dessutom är det Hello Kitty ;) Fick en massa annat fint med från Robbans syster och familj också. Hon har börjat bli väldigt mammig och pappig men det är bara att njuta för sen har de inte tid när de blir äldre. Pratar på som bara den nu gör hon också...Tänk vad tiden går fort! Hon fyller snart 1 år och då blir det kalas.

Viggo och Edit kommer hem dagen innan nyår och då ska vi fira jul. Underbara ungar!

Ska fota Lily imorgon så ni får se hur stor hon verkligen blivit. Fotosession...

Nu blir det sängen efter soffhäng med Bobban och Bror min.....

Lite bilder på det jag fick idag:


Julafton!

Trots att Viggo och Edit firade med sin pappa i år så hade jag en underbar julafton. Nästan hela lilla familjen samlad...Det var Bobban, Lily, Min pappa, Jane, Mamma, Leon och Therese ..
Mamma kom hit vid 2 med massa mat och dukade fram så otroligt fint. De övriga kom vid 3.
Ätit och druckit gott i fantastiskt sällskap :) Tack alla för en underbar julafton!
Lily fick en massa fint <3 Hello Kitty tallrikar med matchande bestick, 2 pip muggar, badleksaker bla.

Haft ögoninfektion har jag hunnit med också. Började för 1,5 vecka sen men jag trodde bara att ögat var irriterat...sen fick jag i bägge. Mamma körde då upp mig närakuten där jag först fick träffa en sköterska som menade att det egentligen inte såg så farligt ut utan jag skulle skölja med ljummet vatten. Frågade sen om jag ville träffa läkare vilket jag är så tacksam att jag tackade ja till. Mamma körde mig upp igen senare på kvällen där han på en gång konstaterade ögon infektion så jag fick droppar utskrivna och nu....mycket riktigt...mår jag bra i ögonen igen. Är fortfarande försiktig med smink..

Ha en ljuvlig juldag!

Bilder från igår:


Back!

Hej hej gott folk!

Haft mycket annat...på gott och ont men nu flyter livet på som det ska. Lily har varit krasslig och det är jobbigt när de riktigt små blir sjuka. Nu är hon frisk iallafall :) Tar många kliv gör hon nu med. 3 steg på en gång. Mammas och pappas underbra tös!!

Haft Bror här rätt mycket då han gillar att hänga med Viggo. Så skoj att de klickar så bra.

Passat mammas hund Hackster. En stor, grå Riesenschnauzer. Underbar! Mammas 2 andra hundar löper och då blir det bara jobbigt för honom att vara hemma.

Nu är det snart Jullov. Yey!! Barnen firar jul med Mikel på julafton. Egentligen skulle han ha de på nyår med men de blir hos mig pga att de ska ha besök från Japan. Det gör mig bara glad att jag får fira nyår med ungarna :)

Igår var vi hem till Jannika jag och Edit. Vi ville se om töserna våra kunde leka ihop...och ja absolut! De hade roligt och Edit ville inte gå hem. Tjatade hela vägen hem att hon ville träffa Moa igen :)

Fått något fel med mitt högra öga. Rött är det och kliar med...men nu har mor min köpt salva till mig så nu ska det bort. Tack mamma!

Nu ska man pyssla lite hemma innan co kommer hem...

Lovar att bättra mig på att blogga ;)

Bjuder på en riktig snyggo  bild på mig och H....Båda 2 är nog lika trötta :D


La Familia

RSS 2.0