Typiskt...men då vet jag att den tog iallafall...

Hade en ganska jobbig natt. Viggo har hostat mycket och haft feber så vi har ej sovit gott. Jag har sprungit med vatten och alvedon varvat med host medicin hela natten. Vaknade av att det ringde på dörren vid kl 7. Det var syrran och Damien. Det var en glad överraskning då jag trodde de skulle komma senare på dagen :)
Syrran satte på resan till Melonia och la sig på soffan...alla var vi trötta och jag kände mig risig. Det blev dock värre under dagen och jag har nu haft feber största delen av dagen...jobbigt att frysa och svettas vartannat...blä!
Så jag har sovit mycket av dagen tyvärr....istället för att umgås med syrran. Piggnade till lite nu men jag tror att jag kommer vara risig imorrn med. Viggo har mått en aning bättre under dagen men det är ganska uppenbart att detta kommer ta några dagar. Både jag och Viggo har jätteont i armen vi fick sprutan med...bara nån kommer åt..ajaj. Edit däremot har flaxat runt hela dagen....hon mår prima :) Hoppas bara inte det kommer senare på henne.

Baby gjorde stuvade makaroner med stekt falukorv till middag på barnens begäran men jag åt inte mycket.......

Pappa kom förbi idag med och fixade ett el uttag som var paj...snällt som vanligt :)
Satte på kaffe och bjöd på fikabröd och umgicks ett tag. Jane var klart med också...vi hade ju inte setts på ett tag :(

Sen bäddade vi framför tvn och tittade på film...det blev Bill and Teds excellent journey med Keanu Reeves. Måste varit 15 år sen jag såg den...Mysig!

Vi får se hur alla mår till veckan *håller tummarna*

På torsdag är det iallafall urnsättning för min farmor....Det ska bli jobbigt men inte jobbigare än begravningen skulle jag tro.

Till något roligt nu...Vi är nu i vecka 32!! Nu går det fort må jag säga...Yey!!

Knodden:

I vecka 32 väger din bebis närmare 1.8 kg och är c:a 44 cm från topp till tå.

Under den här perioden rör bebisen sig mer och kraftfullare än någonsin. Kommande veckor bli utrymmet att röra sig allt mindre, och den så kallade fosterställningen blir den enda möjliga. Håll reda på fosterrörelserna och kontakta MVC om de plötsligt skulle minska i frekvens och/eller intensitet.

Tillväxttakten avtar nu något och utgörs främst av ökat underhudsfett som också gör att bebisen ser rundare och mindre skrynklig ut. Amningsreflexen är utvecklad och vid beröring av kinden vänder bebisen på huvudet för att söka efter bröstet, och beröring av underläpp gör att den öppnar munnen. Den klarar också att suga och svälja på ett koordinerat sätt.

Jag kunde bara inte hålla mig ifrån att julpynta :) Jag är tidig varje år...men det är ju så förbaskat mysigt! :DKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

La Familia

RSS 2.0