Nu var det sista gjort....

Vaknade vid 6 idag...då Viggo vill att vi ska upp tidigare så man hinner mysa efter att man klätt sig, ätit frukost och borstat tänderna. Minst en halvtimmes mys ska det vara varje morgon :) Mysunge!!

Idag har de iallafall åkt till Mikel...aldrig roligt när det är bytes vecka :( Men tiden ska väl gå fort....
Apropå  fort så växer magen så det knakar...Rörelserna är nu annorlunda...mer stora knuffar..märks att det börjar bli trångt där inne..inte så konstigt...kort tid kvar nu :D

Har varit på urnsättning idag...för min farmor Lily...Jag trodde som vanligt att jag skulle klara mig från att fälla en tår men det gick inte :( Pappa bar urnan och läste sen en text när den var i jorden...jättefint och jag blev jätterörd...Jag har så många fina minnen av min farmor och farfar...
Utan dom hade jag inte varit den jag är idag....Saknaden är enorm :(
När jag kom hem hade Baby städat hela lägenheten, lagat mat, varit och handlat och dessutom "gjort" en liten överraskning till mig med då han visste att denna dag skulle bli jobbig...så himla gulligt!! Du är det bästa jag vet! Det var en bukett med rosor och en text "Till dig älskling! För mig är du det finaste i världen. Du gör mig glad och jag är stolt över att vara din. Att få vara runt dig är det som betyder mest för mig. Älskar dig!"

Haft problem med tandvärk i några dagar...men igår hade jag fått en akuttid så nu är en  tand lagad och en urdragen. Jag har aldrig varit med om att dra ut en tand förr...det var inte så farligt som jag hade föreställt mig. Tandläkaren var en tjej i min ålder...som även hon skulle ha barn i januari...skoj :)

Går in i vecka 33 i morgon :) Då ska vi även till barnmorskan och lyssna på knodden vår...

Ikväll blir det till att titta på Per Moberg...Vad blir det för mat. I love!!

Fuskar lite och lägger in en bild på magen redan nu ...och mina rosor :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

La Familia

RSS 2.0