Wow!

Oj jag har inte bloggat på flera dagar. Har velat men inte haft tid tyvärr. I söndags kom farmor och farfar hit. Vi fikade och hade det jätte trevligt :) Har dessutom funderat på att åka till dom på fredag efter att Viggo och Edits avslutning är slut.

Igår kom morfar och Jane förbi. Jag hjälpte Jane tona håret. Innan det var jag på fotbolls match. Viggo spelade. Wow! Säger jag bara...han är jätteduktig. Först var det en match kl kvart över ett och sen nästa tio i tre så vi gick hem till syrran i en timme och käkade mellis. Mikel var ju där med så jag sa till ungarna att de fick välja att följa med mig till moster eller följa med pappa en timme. Viggo gick med mig och Edit följde med Mikel. Köpte en kyckling sallad till Viggo och sen gick vi tillbaka. Viggos lag vann andra men förlorade första matchen.
Syrran fäljde med hem efter matchen. Trevligt! Väl hemma vid ca fyra så mötte vi upp morfar och Jane. Fikade hann vi också med såklart :)
Kl halv nio var det bara vi lilla familjen hemma och allt besök hade åkt hem.

Idag var det match med....Den vann de :) Så de kom iallafall 2:a. Viggo var så duktig...jag blev jätte paff då han annars är väldigt försiktig men icke på planen. Då tar han för sig :) Jag hade kameran med mig men jag var så inne i matchen att jag glömde ta kort...darn!

Har hunnit med att måla klart kökssoffan nu så den är klar och används. Nu idag ska bordet slipas och målas. Jag har redan monterat ner det och ställt ut det på balkongen. Hann måla lite korgar och så medans Baby var till badhuset med vilddjuren ;) De älskar verkligen att bada...det skulle de nog kunna göra varje dag om de fick bestämma. Hade gjort  två olika soppor och vitlöksbröd tills de kom hem. Mumma!

Nu är Edit ute en stund och Viggo spelar sitt nya tv spel som han fick av syrran i tidig födelsedags present. Tack! :)

Nu ska jag pyssla med bordet lite innan Cougar Town. Sweet!

Lily med mat rinnandes ur munnen:
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

La Familia

RSS 2.0