Moster mys..

Idag när jag skulle på utvecklings samtal för Edit så tog syrran min ungarna ett tag. En timme närmare bestämt. Jag kunde inte ha med mig Lily som var vaken. Det går iallafall jättebra för Edit men det tvivlade jag aldrig på :) Hon har utvecklats oerhört mycket detta år. Nu efter sommaren börjar hon 1:an. Mammas stora tjej! Jag är så jäkla stolt! :)

Efter samtalet gick jag och hämtade Lily. Viggo och Edit skulle vara kvar. För att mysa till det ordentligt gick man till affären...köpte en stor påse godis, chips och dipp och hyrde en film till ungarna. Det är ju deras sista kväll här så jag ville överraska dom. De kom hem vid nio men de fick vara vakna lite längre idag... De hade iallafall haft det toppen hos syrran. Jon och Syster körde hem barnen. De blev glada över det vi hade fixat. Jag blev överöst av pussar från Viggo. Barnen hade med sig en film hem också som syrran hade laddat ner. Vi kollade på den..Drak Tränaren. Skit bra var den iallafall :)

Lily växer ju på och vill vara i centrum hela tiden :) Hon försöker sätta sig upp nu hela tiden. Underbara unge! Underbara ungar!

Nu ska jag kolla på film...det blev Precious. Den ska tydligen vara bra ...Natti!

En pigg Lily, en trött Viggo och en sovande Edit:
Kommentarer
Karin

Jisses, skolavslutning i morgon:) Min tjej är född 03 trodde din tjej var äldre. Hoppas ni har en mysig dag i morgon. Snart får vi ta den där fikan...eller om det var vinet!: )Sköt om er!

2010-06-10 @ 16:42:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

La Familia

RSS 2.0