Ljuvliga liv!

Fasiken vilken underbar midsommar vi haft! Jag är så jäkla lycklig!
Igår grillade vi...igen :) Kött med jättegod barbecue marinad och självklart färskpotatis till. Började såklart med olika sill. Har en ny favorit...löksill. Mumma! Jag kan inte få nog av färskpotatis. Skulle kunna äta hur mycket som helst. Sen bar det iväg ner till Björkis där det var dans och tivoli. Lily var med såklart. Vi stannade några timmar. Gick hem när det blev lite för mycket drag och stoj.
Väl hemma tände vi ljus och satte oss ute på altan. Lily somnade i vagnen bredvid.
Just ja! Farmor vann 5 olika nallar varav en jättestor..större än Lily själv. Det tackar vi för :)

Nu vankas det hemmagjord pizza. Det är svärfar som är i farten. Ska bli så gott.

Lily kan numera vända sig inte bara från rygg till mage utan från mage till rygg med. Hon har dessutom börjat ta sig fram. Hon står på knäna och sträcker på armarna. Hon står i krypställning så det är bara en tidsfråga innan hon förstår hur hon ska göra. Tidig är hon ju både när det gäller detta men även att fått tänder redan. Jag är så stolt över vår Lilla jänta! Skulle dock önska att hon ville vara bebis ett bra tag till...men nej, här ska man växa upp mamma!

Jag har legat och solat några dagar nu och det syns :) Kokos olja is the shit!

Nu blir det pizza och sen ska Bobban och jag ner och ta ett kvällsdopp. Det blir näck eftersom jag inte har med mig badkläder. Ljuvliga liv!!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

La Familia

RSS 2.0