Amazing!

Jag har haft det så förbannat underbart senaste veckan! Först i Tisdags fick jag följa med och se Sophie Zelmani helt gratis. Efter spelningen så frågade Sara mig om jag hade lust att dra till Karlstad på fredagen för att se Sophie, Lars Winnerbäck och Laleh. Jag blev lite paff men bestämde mig för att faktiskt vara så underbart spontan så jag tackade ja.
Igår bar det iväg. Lily var hemma med Baby och Viggo och Edit är ju hemma hos Mikel denna vecka.
Det blev alltså en roadtrip bara sådär. Suttit och lyssnat på massa bra musik och haft toppen sällskap. Sara och jag jag tog in på vandrarhem så vi kunde stanna och kalasa lite vilket det givetvis blev. Dessvärre fick jag ont i huvudet så jag fick ingen chans att träffa Sophie :(  Jag vartvungen att krypa till kojs då jag ej hade en enda värktablett med mig. Det får bli nästa gång. Roligt när man känner folk på insidan vilket Sara gör. Roligt att få möjlighet att få träffa artisterna bakom musiken. Lars Winnerbäck är ingen favorit så det skippades ganska rejält.
I det stora hela så har jag inte haft så skoj på....ja år och dar. Tack Sara för att jag fick chans att följa med :) Blev mycket prata om att dra utomlands med så det blir det med inom en snar framtid.

Nu var det tydligen nånting mer man ev skulle få haka på till. Spännande! Tror visst det var i Stockholm denna gång. Yey!!

Just ja! När vi passerade förbi Enköping så var det en typ av trollkarls tävling och det var supermysigt. En kille som Sara känner skulle uppträda så det kollade vi på och det var suveränt. Kostade 100 kr men det var det värt plus att pengarna gick till välgörenhet. De vann förresten tävlingen :)


På barn fronten: Lily ställer sig upp nu så det är väl bara en tidsfråga innan hon går. Puh!
Sladdar gillar hon väldigt mycket så det blir till att ha alla utom synhåll.

Har hunnit möblera här hemma med nu. Blev kanon fint! Vill dock verkligen flytta då jag är så less på området och människorna här. Trist att man ska behöva känna så :(

Nu ikväll har vi hyrt film och till det ska vi äta fruktsallad med kesella. Mumma!

Haft så underbart skoj men skönt att vara hemma. Kom dessutom hem till ett välstädat hem. Jag älskar dig så Baby!  Borta bra men hemma bäst :)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

La Familia

RSS 2.0